ZY Makelaars
Volg ons

"Irma en Monique doen wat ze beloven en meer! Ze handelen proactief en zijn accuraat. Bovenal, ze denken met ons mee"

Stars

"ZY Makelaars beveel ik u bij deze aan"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Tips

ZY Makelaars helpt u graag bij uw woonkeuze, zowel bij aankoop, verkoop, huur als verhuur. 

Bezichtigingshulp

Het kopen of huren van een woning is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. U wilt de keuze voor uw toekomstige woning - waar u de komende jaren prettig in wilt wonen - weloverwogen nemen. Wij helpen u daar graag bij!

Lees verder

Bouwtechnische keuring

De verkoper van een woning heeft meldingsplicht en de koper van een woning heeft onderzoeksplicht. Het is goed om daarbij de hulp van een deskundige op bouwtechnisch gebied in te schakelen. Bij de aankoop van een nieuwe woning adviseren wij daarom een bouwtechnische keuring. Het uiteindelijke resultaat, een bouwkundig rapport, is helder en zeer uitgebreid.

Lees verder

Energielabel voor woningen

Een (definitief) energielabel is verplicht bij de verkoop, verhuur en oplevering van woningen en appartementen. Vanaf 1 januari 2021 heeft u een energieadviseur nodig voor de aanvraag van een energielabel voor uw woning. Heeft u een voorlopig energielabel of wilt u het huidige energielabel vernieuwen, bijvoorbeeld omdat u uw huis energiezuiniger heeft gemaakt, ook dan adviseert ZY Makelaars u graag bij de keuze voor een gecertificeerd bureau. Het energielabel is maximaal 10 jaar geldig en wordt ingeschreven in het landelijk register. U hoeft hier verder niets voor te doen.

Lees verder