ZY Makelaars
Volg ons

"1 van de beste dingen dit jaar gedaan, ZY Makelaars ingeschakeld voor de verhuur van mijn woning. Top service!"

Stars

"Net dat kleine beetje extra, hierdoor mijn huis binnen 48 uur verhuurd"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Taxatie

Uiteraard kunt u ook voor een taxatie terecht bij ZY Makelaars! ZY Makelaar, Irma Verweijen, is ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. ZY is ook aangesloten bij het NWWI. Het Nederlands Woning Waarde Instituut heeft als belangrijk doel het verhogen van de deskundigheid, betrouwbaarheid en transparantie van woningtaxaties.

Uiteraard kunt u ook voor een taxatie terecht bij ZY Makelaars!

 

ZY Makelaar, Irma Verweijen, is ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs.

ZY is ook aangesloten bij het NWWI. Het Nederlands Woning Waarde Instituut heeft als belangrijk doel het verhogen van de deskundigheid, betrouwbaarheid en transparantie van woningtaxaties. Het biedt betrokkenen inzicht in de totstandkoming van de getaxeerde waarde. Het draagt hierdoor bij aan het voorkomen van taxatiefraude.

Het NWWI levert een gevalideerd rapport geaccepteerd door banken, overige geldverstrekkers en het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW), uitvoerder van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Wij voldoen aan de strenge eisen die het WEW stelt en zijn ISO gecertificeerd. Bij het NWWI worden de rapporten gevalideerd door uitsluitend goed opgeleide en ervaren taxateurs.

Bel Irma voor het maken van een afspraak 06-38 1450 84 of stuur een smsje of een mailtje naar Irma@zymakelaars.nl