ZY Makelaars
Volg ons

"Al jarenlang erg tevreden met de bemiddeling door Irma. Wat ze belooft, doet ze"

Stars

"Snelle service, goede huurders gevonden, super tevreden"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Valkenierslaan 353, 4834 CA, BREDA

HEERLIJK RUSTIG WONEN IN BREDA-ZUID OP LOOPAFSTAND VAN HET VALKENIERSPLEIN!
Een royaal 3-kamer appartement met garage in de ondergrondse parkeerkelder, extra privé parkeerplaats op het terrein voor het complex en ruim balkon op de begane grond. Het appartement is onder andere voorzien van een royale woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een ruime badkamer met 2e toilet en praktische berging.

Het appartementencomplex is gelegen op een gewilde en geliefde locatie in Breda Zuid, op loopafstand van de pittoreske Ginnekenmarkt en het Valkeniersplein (met winkels zoals de Albert Heijn, Etos, Kruidvat, HEMA, alsmede groenteboer, bloemist, slager, bakker en kaasspeciaalzaak). Het Mastbos, het natuurgebied langs de Mark en het bruisende centrum zijn op fietsafstand gelegen. Een bushalte om de hoek, dus het gezellige centrum van Breda en het station zijn ook met het OV eenvoudig te bereiken. Kortom: een appartement met veel wooncomfort op een fijne locatie, wat zorgt voor veel woongenot!

INDELING
BEGANE GROND

Centrale entree met bellentableau, brievenbussen en toegang tot het trappenhuis, de parkeerkelder en de liftinstallatie. De entree is voorzien van elektrische toegangsdeuren.

BEGANE GROND
INDELING APPARTEMENT

Entree/hal, voorzien van en natuurstenen vloer, de videofooninstallatie, meterkast, inbouwkast met opstelplaats voor de cv-ketel (Nefit Smartline HR) en de mechanische ventilatie unit. Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet, de woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, badkamer en ruime berging.
Toilet, geheel betegeld, voorzien van een duoblok en fonteintje.

Royale woonkamer met open keuken (circa 6.40 x 8.35 m) voorzien van een laminaatvloer en een schuifpui met rolhordeur en toegang tot het balkon.

De keuken is voorzien van een 1 ½ rvs spoelbak, rvs 4-pits gaskookplaat, rvs oven, schouw met afzuigkap, koelkast, diverse boven- en onderkasten en laden.

Balkon (circa 6.70x2.05m), met een vrij uitzicht, gesitueerd op het westen.

Slaapkamer I (circa 2.25/3.50 x 5.15m), voorzien van een vaste kastenwand en toegangsdeur tot het balkon.

Slaapkamer II (circa 4.00/3.00 x 5.15m), eveneens voorzien van een vaste kastenwand.

Badkamer (circa 3.00 x 2.00m), geheel betegeld, voorzien van een nette inrichting, bestaande uit ruime douche met thermostaatkraan, zwevend toilet en wastafelmeubel met veel opbergruimte.

Praktische en ruime berging (circa 3.00 x 2.35m), met aansluitpunten ten behoeve van de wasapparatuur

GARAGE

Garage (circa 6.35 x 3.05m), in de ondergrondse parkeerkelder gelegen. De garagebox is vanuit de entree zeer goed bereikbaar en voorzien van een op afstand bedienbare sectionaaldeur en licht/elektra. Het souterrain/de parkeerkelder is ook aan de buitenzijde middels een elektrisch bedienbare deur afgesloten.

BIJZONDERHEDEN

- Het appartement is optimaal geïsoleerd en voorzien van draai-/kiepramen in de slaapkamers en schuifpui in de woonkamer met dubbele beglazing;
- Het appartement is gelegen op de begane grond;
- Het appartement heeft een eigen garagebox in de ondergrondse parkeerkelder en een extra privé parkeerplaats op “eigen” terrein links voor het complex;
- In het souterrain bevindt zich ook een algemene fietsenberging voor gezamenlijk gebruik;
- Bezoek kan gratis parkeren in de straat, maar ook op het “eigen” terrein rechts voor het complex;
- Door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 262,45 (voor het appartement, de garage en privé parkeerplaats). In de servicekosten zijn o.a. opgenomen: de opstal- en glasverzekering, tuinonderhoud, schoonmaakkosten voor de algemene ruimten, liftonderhoud, reservering voor groot onderhoud en de administratiekosten van de vereniging.
- Het voorschot voor het verbruik van water bedraagt € 12.50 per maand deze kosten worden betaald via de Vereniging van Eigenaars.

ALGEMEEN

- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘Zibber meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
122 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
376 m3 inhoud

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)

Bouwjaar
1997