ZY Makelaars
Volg ons

"Al jarenlang erg tevreden met de bemiddeling door Irma. Wat ze belooft, doet ze"

Stars

"Snelle service, goede huurders gevonden, super tevreden"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Strijbeekseweg 16, 4851 SL, ULVENHOUT

BUITEN WONEN IN EEN SFEERVOLLE VRIJSTAANDE WONING GELEGEN OP KORTE AFSTAND VAN DE DORPSKERN VAN ULVENHOUT (GEMEENTE BREDA).
Deze charmante vrijstaande woning is gelegen aan de rand van de bebouwde kom van het gezellige dorp Ulvenhout. De woning is verrassend ingedeeld met een sfeervolle woonkamer, tuin/serrekamer, royale woonkeuken, 4 slaapkamers (waarvan 1 op de begane grond), grote overkapping en heeft bovendien een heerlijke zonnige tuin met prachtig vrij uitzicht over weilanden en het achtergelegen Markdal op een perceel van 2.015 m2 eigen grond. Niet alleen diverse scholen, winkels en sportaccommodaties zijn op fietsafstand te bereiken, ook het Ulvenhoutse bos, de gezellige Ginnekenmarkt en het bruisende centrum van Breda zijn op fietsafstand gelegen. De snelwegen A16 (Rotterdam/Antwerpen), A58 (Tilburg/Eindhoven) en A27 (Utrecht) zijn bereikbaar binnen enkele autominuten. Ervaar de rust, ruimte én privacy tijdens de bezichtiging van deze sfeervolle, vrijstaande woning.

Indeling

Begane grond

Entree/hal (circa 1.65 x 4.45 m), meterkast, trapkast en toegang tot slaapkamer I, woonkamer en trapopgang naar eerste verdieping.
De L-vormige woonkamer (circa 5.40/3.75 x 8.35 m) is voorzien van een houten vloer en een natuurstenen schouw. Via schuifdeuren is de tuin/serrekamer (circa 4.65 x 4.45 m) bereikbaar. Openslaande deuren geven toegang tot de prachtige zonnige achtertuin. De ruime woonkeuken (circa 3.65 x 4.90 m) in rechte opstelling is voorzien van een vaatwasser, dubbele rvs spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, houten werkblad, pannen- en bestekladen en voldoende kastruimte. Via openslaande deuren is de zonnige achtertuin bereikbaar. Vanuit de keuken is er toegang tot de kelder.
Wasruimte met aansluitpunten t.b.v. de wasapparatuur.
De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een zwevend toilet met fonteintje.
Badkamer (circa 2.10 x 3.45 m) is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, douchecabine en wastafelmeubel.
Vanuit de hal is via een loopdeur de overkapping met achtertuin bereikbaar.

Slaapkamer I (circa 4.65 x 4.10 m) voorzien van een houten vloer, 2 vaste kasten, wastafel en apart toilet.
Wellness (circa 6.00 x 4.10 m) met sauna en ruime inloopdouche.

Eerste verdieping

Vanaf de overloop zijn drie slaapkamers en toiletruimte bereikbaar.
- Slaapkamer II (circa 2.70 x 4.20 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een houten vloer, vaste kast en elektrisch bedienbare screen;
- Slaapkamer III (circa 2.65 x 4.20 m) eveneens gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een houten vloer, vaste kast en elektrisch bedienbare screen;
- Slaapkamer IV (circa 5.45 x 2.80 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een houten vloer, wastafel en 2 vaste kasten;
- Bergzolder (circa 3.65 x 4.85 m) met opstelplaats cv-ketel (Nefit Trendline);
- Toiletruimte geheel betegeld met duoblok.

Tuinen

De fraai aangelegde voortuin is voorzien van gazon, diverse hagen, bomen, borders met vaste beplanting en een verhard pad naar de voordeur. De zonnige achtertuin, gelegen op het noordwesten, biedt zeer veel privacy en heeft meerdere terrassen, grote overkapping met open haard, gazon, een vijver, plantenborders en bomen. Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. De woning is bereikbaar via de oprit aan de voorzijde van de Strijbeekseweg.

Bijzonderheden

- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas (m.u.v. ramen op de eerste verdieping);
- Er is vloerverwarming aanwezig in de keuken, tuin/serrekamer en wellness:
- Tuin/serrekamer is gebouwd in 2007, de wellness is gebouwd in 2015;
- Overkapping is gebouwd in 2015;
- Elektrisch bedienbare screens bij de slaapkamers aan de straatzijde, tuin/serrekamer en keuken (behalve raam onder de overkapping).
- De woning is voorzien van 30 zonnepanelen, welke ca. 9000 kWh leveren;
- Privacy biedende tuin met uitzicht over weilanden en achtergelegen Markdal;
- Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein;
- Gelegen aan de rand van de bebouwde kom op korte afstand van de dorpskern van Ulvenhout.

Algemeen

- De ouderdomsclausule is van toepassing, aangezien het registergoed ruim 90 jaar oud is.
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
183 m2 woonoppervlakte
2015 m2 perceeloppervlakte
725 m3 inhoud

Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)

Bouwjaar
1906-1930