ZY Makelaars
Volg ons

"Irma en Monique doen wat ze beloven en meer! Ze handelen proactief en zijn accuraat. Bovenal, ze denken met ons mee"

Stars

"ZY Makelaars beveel ik u bij deze aan"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Rijnstraat 76, 4812 VH, BREDA

SFEERVOLLE EINDWONING MET MULTIFUNCTIONELE RUIMTE OP LOOPAFSTAND VAN HET VERNIEUWDE DR. STRUYCKENPLEIN EN NABIJ HET STADSCENTRUM VAN BREDA.
De woning is gelegen in een rustige straat in de wijk Haagpoort, heeft een gezellige woonkamer met open keuken, bijkeuken, 2 slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping en een derde slaapkamer op de tweede verdieping. De multifunctionele ruimte is zeer geschikt voor een aan huis verbonden beroep of kan worden gebruikt als speelkamer, atelier of hobbyruimte.
In de directe omgeving bevindt zich het winkelcentrum Dr. Struyckenplein met een diversiteit aan winkels, zoals o.a. Jumbo, Lidl, Kruidvat, Primera, Vromans Bakkers en Zeeman. Voor kinderen zijn er diverse speelvoorzieningen en ook de Haagsemarkt in Princenhage, de woonboulevard, het Mastbos en diverse sportfaciliteiten zijn op korte afstand gelegen. Het stadscentrum van Breda is binnen enkele fietsminuten bereikbaar en de aansluiting op de diverse uitvalswegen zoals A16 en A58 is uitstekend.

Indeling
Begane grond:
entree/hal met trapkast en meterkast (voorzien van 4 groepen en 2 aardlekschakelaars) en toegang tot de woonkamer. De sfeervolle woonkamer (circa 3.50 m/3.95 m x 4.45 m) is voorzien van gestucte wanden, gestuct plafond en een laminaatvloer en staat in open verbinding met de keuken. De open keuken (circa 3.95 m x 2.60 m) in rechte opstelling beschikt over diverse boven- en onderkasten, een 4-pitsgasfornuis, afzuigkap en vaatwasser en is voorzien van gestucte wanden, gestuct plafond en een laminaatvloer. Vanuit de keuken is er toegang tot de eerste verdieping, de toiletruimte met duobloc en fontein en de bijkeuken. De bijkeuken (circa 2.10 m x 1.95 m) heeft een keukenblok in hoekopstelling met diverse boven- en onderkasten en beschikt over een koelkast en oven. Deze ruimte is voorzien van een tegelvloer, tegellambrisering en daarboven gestucte wanden en plafond. Vanuit de bijkeuken is via een loopdeur de overkapping en tuin bereikbaar.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop zijn de slaapkamers, de badkamer en tweede verdieping bereikbaar.
Slaapkamer I (circa 5.05/3.05 m x 2.60 m/3.60 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning en beschikt over 2 inbouwkasten;
Slaapkamer II (circa 3.05 m x 3.55 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning en beschikt over 1 inbouwkast.
De geheel betegelde badkamer (circa 1.90 m x 2.15 m) is voorzien van een ligbad, vaste wastafel en tweede toilet. De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer, op de overloop ligt vloerbedekking.

Tweede verdieping:
De gemoderniseerde ruime zolderslaapkamer (circa 5.05 m x 3.55 m) heeft 2 dakvensters, vloerbedekking en voldoende bergruimte in de middels schuifdeuren afgesloten knieschotten. Via een luik is de cv-ruimte met de combiketel bereikbaar.

Tuinen:
De voortuin (circa 5.70 m x 3.50 m) is gelegen op het noordoosten en voorzien van bestrating. De onderhoudsvriendelijke achtertuin (circa 5.70 m x 8.15 m) is gelegen op het zuidwesten en voorzien van een achterom.

De houten multifunctionele ruimte (circa 5.10 m x 6.85 m) met openslaande deuren beschikt over een pantry met spoelbak en Daalderop boiler, gaskachel en biedt toegang tot de aparte verwarmde wasruimte met opstelling voor de wasapparatuur.

Bijzonderheden:
- de woning beschikt over houten kozijnen met dubbele beglazing;
- de voorzijde van de woning is voorzien van een zonnescherm;
- multifunctionele ruimte voor een aan huis verbonden beroep of speelkamer, atelier of hobbyruimte;
- achtertuin bereikbaar via achterom;
- voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat;
- de woning is gelegen op een centrale locatie nabij het winkelcentrum Dr. Struckenstraat en op korte fietsafstand van het stadscentrum.

Algemeen:
- De ouderdomsclausule is van toepassing, aangezien het registergoed ruim 69 jaar oud is.
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘Zibber meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
93 m2 woonoppervlakte
181 m2 perceeloppervlakte
335 m3 inhoud

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)

Bouwjaar
1950