ZY Makelaars
Volg ons

"1 van de beste dingen dit jaar gedaan, ZY Makelaars ingeschakeld voor de verhuur van mijn woning. Top service!"

Stars

"Net dat kleine beetje extra, hierdoor mijn huis binnen 48 uur verhuurd"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Nonnenveld 537, 4811 DT, BREDA

RUIM EN LICHT 3-KAMERAPPARTEMENT MET PRACHTIG VRIJ UITZICHT OP DE MONUMENTALE WATERTOREN AAN DE WILHELMINASINGEL EN HET WILHELMINAPARK.
Het appartement is gelegen op de derde verdieping van toren 2 aan de rand van het Chassé park. Het appartement heeft naast een parkeerplaats in de parkeergarage en privé berging onder het complex, twee ruime slaapkamers, twee badkamers, moderne luxe keuken, ramen van vloer tot plafond en een royale wintertuin met dubbele schuifpui, welke eenvoudig zorgt voor een heerlijk zomerbalkon.

De onder moderne architectuur van Xaveer de Geyter gebouwde parkappartementen zijn gelegen aan de oostzijde van het Chassé park. Het Chassé park is een woonwijk, gelegen op een voormalig kazerneterrein aan de rand van het Bredase centrum met het stadskantoor, het Chassé theater, Chassé cinema en Holland Casino in het voormalige Kloosterkazerne om de hoek. Aan de andere zijde van het Chassé park zijn poptempel Mezz te vinden en wordt het culturele karakter van het Chassé park versterkt met de transformatie van het hoofdgebouw van de Chassékazerne in Breda Botanique. Breda Botanique wordt een nieuwe hotspot, een ontmoetingsplek met in het hart van de Rijksmonumentale kazerne een grote botanische kas als verbindend element tussen het Chassépark en de binnenstad. Kortom, zoek je rust en ruimte met een bruisende stad op loopafstand, dan is dit je kans!

Indeling

Begane grond
De entree van toren 2 met intercom en videofoon biedt toegang tot de ruime hal met brievenbussen, trappenhuis en lift naar de etages, parkeergarage, gezamenlijke fietsenberging en privé berging onder het complex.

Derde verdieping
Entree hal met intercom en videofoon, dubbele meterkast met o.a. het doorstroomapparaat, de unit voor de stadsverwarming, waterontharder (Aquacell), ruime berging met aansluiting voor de wasmachine en droger en unit van het centraal afzuigsysteem. De hal is voorzien van een lichte natuurstenen vloer en geeft tevens toegang tot de woonkamer, de twee slaapkamers, badkamer en het toilet.
De ruime woonkamer (circa 8.45 x 5.75 m) met hele fijne lichtinval, biedt een prachtig uitzicht op de monumentale watertoren, is eveneens voorzien van een lichte natuurstenen vloer en staat via een brede glazen schuifpui in verbinding met de wintertuin. De wintertuin (circa 3.35 x 5.75 m) is voorzien van dezelfde natuurstenen vloer en gelegen op het zuid/zuidwesten. De dubbele glazen schuifpui zorgt in de zomer voor een heerlijk royaal inpandig balkon. De zonnige ligging en het vrije uitzicht over de singel en op het Wilhelminapark maakt van de wintertuin de meest gewilde plek in huis.
De luxe moderne open keuken (circa 2.55x 3.10 m) is van alle gemakken voorzien. De keuken in U-opstelling heeft aan de rechterkant een koel-/vriescombinatie (Samsung, dec. 2021), vaatwasser (Miele), rvs aanrechtblad met 1,5 spoelbak en twee kranen, het extra kraantje is voor het gezuiverde, ontkalkte water d.m.v. omgekeerde osmose en goud en zilverfilters. Het waterzuiveringssysteem (Osmo master) is geplaatst in de gootsteenkast. In het midden heeft de keuken een houten werkblad, rvs achterwand, praktische grote en kleine laden en bovenkastjes voorzien van verlichting, welke het aanrecht verlicht. Het linker gedeelte van de keuken heeft weer een rvs aanrechtblad voorzien van een inductie 4-pitskookplaat en inbouwfriteuse (Siemens), brede rvs afzuigkap, traditionele oven en stoomoven (Imperial), twee smalle apothekerskasten en praktische laden.
Slaapkamer I (circa 3.10 x 5.65 m) is voorzien van een houten vloer, luxe kastenwand (4 schuifdeuren) en biedt uitzicht op het Chassé theater en toegang tot de ruime badkamer.
Badkamer I (circa 2.55 x 2.55 m) is geheel betegeld en voorzien van twee wastafels, dubbele spiegel met verlichting, een ligbad, zwevend toilet en vaste badkamerkast.
Slaapkamer II (circa 3.10 x 6.25 m) eveneens voorzien van een houten vloer biedt uitzicht over de Chassésingel en op de theaterwoningen gelegen achter het appartementencomplex.
Badkamer II (circa 2.20 x 1.80 m) is geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, vaste wastafel, spiegelkast en badkamerkast.
De aparte toiletruimte is geheel betegeld, voorzien van een spiegelwand, zwevend toilet en fonteintje.

Berging
De privé berging (circa 4.55 x 1.65 m) is gelegen in het souterrain onder het appartementencomplex. Naast de privé berging is er ook een gemeenschappelijke fietsenberging.

Parkeren
De parkeerplaats is gelegen in de afgesloten parkeergarage op de begane grond, welke is te bereiken via de centrale hal van toren 2 en via de automatische garagedeur en loopdeur van het appartementencomplex bij toren 5.
In de binnenstad en directe omgeving is er ruim voldoende parkeergelegenheid o.a. op het Chasséveld, Mols parking, de parkeergarage onder het stadskantoor en parkeergarage onder Pathé cinema. Een parkeervergunning voor een 2e auto kost circa € 8,00 per maand.

Bijzonderheden
- het appartement heeft energielabel A, is volledig geïsoleerd en voorzien van onderhoudsvrije aluminium kozijnen met dubbel glas;
- de woonkamer, keuken en hal zijn voorzien van vloerverwarming. De slaapkamers en badkamers worden verwarmd door middel van verwarmingsradiatoren;
- de verwarming en de warmwatervoorziening geschieden door middel van stadsverwarming;
- de woning is voorzien van mechanische ventilatie, een intercom met videofoon, een alarminstallatie en rookmelders;
- in deze woontoren zijn (m.u.v. het penthouse) twee appartementen per verdieping;
- het complex is gebouwd met duurzame materialen, zeer goed geïsoleerd en kent een hoogwaardige afwerking;
- door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 197,86 voor het appartement en € 25,- voor de privé parkeerplaats. In de servicekosten zijn onder andere opgenomen de opstalverzekering, verlichting en schoonmaakkosten van de algemene ruimten en reservering groot en klein onderhoud;
- in de koopovereenkomst wordt een niet-bewonersclausule opgenomen.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
137 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
446 m3 inhoud

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)

Gelegen op
3de woonlaag

Bouwjaar
2001