ZY Makelaars
Volg ons

"Irma en Monique doen wat ze beloven en meer! Ze handelen proactief en zijn accuraat. Bovenal, ze denken met ons mee"

Stars

"ZY Makelaars beveel ik u bij deze aan"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Nieuwe Beekhoek 18, 4851 VK, ULVENHOUT

INMIDDELS ZIJN ALLE BEZICHTIGINGSMOMENTEN VOLGEPLAND.
Wonen in een royale vrijstaande woning op een rustige en kindvriendelijke locatie aan de rand van Ulvenhout (Gemeente Breda). Deze vrijstaande woning is verrassend ingedeeld met een ruime woonkamer, keuken, 4 slaapkamers, badkamer, multifunctionele zolderkamer, bergzolder, inpandige garage, oprit voor meerdere auto’s en heeft een royale zonnige tuin, op een perceel van 723 m2 eigen grond. Twee basisscholen, winkels, restaurants, twee supermarkten, diverse sportverenigingen en het Ulvenhoutse bos en Markdal liggen binnen handbereik. De gezellige Ginnekenmarkt, het Mastbos en het bruisende centrum van Breda zijn op fietsafstand gelegen. De snelwegen A16 (Rotterdam/Antwerpen), A58 (Tilburg/Eindhoven) en A27 (Utrecht) zijn bereikbaar binnen enkele autominuten. Kortom een fijne woning die geheel naar eigen smaak is om te toveren in een nieuw thuis!

Indeling

Begane grond
Entree/portaal met garderobe, meterkast en toegang tot de hal. De centraal gelegen hal biedt toegang tot de woonkamer, keuken, toilet, kelder en trapopgang naar de eerste verdieping.
De L-vormige woonkamer (circa 8.85 x 8.30/4.30 m) is voorzien van een parketvloer, houtkachel en schuifpui naar de tuin.
De woonkeuken (circa 3.20 x 3.75 m) voorzien van een tegelvloer en keukenblok in U-vorm. Vanuit de keuken is de bijkeuken te bereiken.
Bijkeuken (circa 3.65 x 2.30 m) voorzien van tegelvloer en aansluitpunten voor wasapparatuur. Vanuit de bijkeuken is de achtertuin en garage/berging te bereiken.
Toiletruimte is half betegeld en voorzien van een zwevend toilet, fonteintje en verwarming.
Ruime kelder (circa 3.80 x 3.80 m) op stahoogte.

Eerste verdieping
Royale overloop met vaste kast en toegang tot de vier slaapkamers, de badkamer, aparte toilet, ruime zolderkamer en bergzolder.
Slaapkamer I (circa 2.95 x 3.30 m) is voorzien van een vaste wastafel en gelegen aan de achterzijde van de woning.
Slaapkamer II (circa 3.05 x 3.30 m) is voorzien van een dakkapel in de linker zijgevel.
Slaapkamer III (circa 2.70 x 4.30 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft eveneens een dakkapel in de linker zijgevel.
Slaapkamer IV/masterbedroom (circa 3.95 x 3.90 m) is eveneens gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van drie vaste kasten.
Badkamer (circa 3.50 x 2.70 m) is nagenoeg geheel betegeld en voorzien van een ligbad, douchecabine, twee vaste wastafels. De badkamer is bereikbaar vanaf de overloop en de masterbedroom.
Aparte toilet voorzien van een duoblok en fonteintje.
Multifunctionele zolderkamer (circa 6.20 x 6.40 m) is voorzien van een vaste wastafel en bergruimte achter de schotten, gelegen aan de achterzijde van de woning en biedt toegang tot de sfeervolle loggia (circa 1.50 x 2.90 m) aan de voorzijde van de woning.

Tweede verdieping
Vanaf de overloop op de eerste verdieping is via een vlizotrap de royale bergzolder te bereiken. De bergzolder biedt plaats aan de HR Nefit Excellent Ecomline cv-ketel, heeft in de voor- en achtergevel een raam en een vloermaat circa 8.90 x 7.60 m.

Garage/berging
De garage/berging (circa 6.20 x 4.70/3.05 m) is bereikbaar via de overdekte entree met kanteldeur en aparte loopdeur vanaf de oprit en tevens via de bijkeuken en achtertuin. De garage is verwarmd en voorzien van elektra.

Tuin
De tuin rondom de woning is voorzien van diverse terrassen, volwassen beplanting, gras, bomen en struiken.

Parkeren
De oprit voor de garage biedt plaats aan meerdere auto's. Ook in de Nieuwe Beekhoek is er voldoende parkeergelegenheid.

Bijzonderheden
- de woning is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas, hardhouten kozijnen met uitzondering van de aluminium schuifpui in de woonkamer;
- de woning is voorzien van diverse wand, vloer en plafondafwerking;
- de woning biedt heel veel ruimte en kan geheel naar eigen smaak gemoderniseerd worden;
- de Nieuwe Beekhoek is een rustige straat aan de rand van het dorp maar toch centraal gelegen;
- om een juiste indruk van deze ruime woning te krijgen, is een bezichtiging zeker aan te bevelen.

Algemeen
- De ouderdomsclausule is van toepassing, aangezien het registergoed ruim 40 jaar oud is.
- Het rapport van de bouwkundige keuring is aanwezig;
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Onder bod

Kenmerken

Oppervlakte
196 m2 woonoppervlakte
723 m2 perceeloppervlakte
949 m3 inhoud

Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)

Bouwjaar
1980