ZY Makelaars
Volg ons

"1 van de beste dingen dit jaar gedaan, ZY Makelaars ingeschakeld voor de verhuur van mijn woning. Top service!"

Stars

"Net dat kleine beetje extra, hierdoor mijn huis binnen 48 uur verhuurd"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Laan van Mertersem 118, 4812 PT, BREDA

Gemoderniseerde jaren '50 tussenwoning met uitgebouwde open keuken, doorzon woonkamer, 3 ruime slaapkamers, complete badkamer, aparte toilet, wasruimte, schuur met sfeervolle veranda en zonnige tuin op het zuiden. De originele paneeldeuren in deze instapklare woning zijn gelukkig behouden.

De Laan van Mertersem verbindt de dorpskern van Princenhage met het Dr. Struyckenplein. De straat is breed van opzet en schuin tegenover de woning wordt het nieuwbouwproject "Nieuw Mertersem" met 75 koopwoningen gerealiseerd. De woning is dus niet alleen zeer gunstig gelegen ten opzichte van het ruime winkelaanbod op het Dr. Struyckenplein, maar ook ten opzichte van het bruisende centrum van Breda en de gezellige Haagse Markt. De bushalte naar het centrum en station Breda tref je om de hoek en binnen enkele autominuten zit je op de snelweg. Kortom, een super locatie voor jong werkenden!

Indeling

Begane grond
De entree hal is voorzien van een tegelvloer en garderobenis en geeft toegang tot de trapkast met meters, toilet, woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping. De trap heeft twee super handige laden voor het opbergen van sjaals en handschoenen.
De toilet is half betegeld en voorzien van een zwevend toilet en fonteintje.
De woonkamer (circa 7.00 x 3.50 m) is voorzien van een houten vloer en schuifpui naar de achtertuin.
De open keuken (circa 4.15 x 2.05 m) is voorzien van een tegelvloer is uitgebouwd en heeft een mooie lichtinval door de twee ramen. De keuken in hoekopstelling is uitgevoerd met een hardstenen blad, vriezer met 3 laden, koelkast, oven, 6-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, spoelbak met mengkraan en diverse laden en kasten waaronder een praktische dynamic corner.

Eerste verdieping
De overloop voorzien van een laminaatvloer biedt toegang tot de badkamer, 2 slaapkamers, aparte toilet, de wasruimte en de trapopgang naar de tweede verdieping.
De royale badkamer (circa 2.55 x 2.30 m) is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, douchecabine met thermostaatkraan, wastafel, spiegel met bijpassende wandlampjes en handdoekradiator.
Slaapkamer I (circa 3.60 x 3.00 m) voorzien van een laminaatvloer en twee originele inbouwkasten is gelegen aan de achterzijde van de woning.
Slaapkamer II (circa 2.70 x 3.50 m) gelegen aan de voorzijde van de woning is eveneens voorzien van een laminaatvloer en heeft één inbouwkast.
Wasruimte (circa 1.10 x 1.80 m) is voorzien van een tegelvloer en wasmachine aansluiting.
De toiletruimte is half betegeld en voorzien van een zwevend toilet.

Tweede verdieping
De overloop is voorzien van een laminaatvloer, kast met opstelplaats voor de cv-ketel en dakkapel.
Slaapkamer III (circa 4.50 x 3.50 m) eveneens voorzien van een laminaatvloer, dakkapel met draai-/kiepramen, bergruimte achter de schotten aan de voorzijde en praktische open kastruimte onder de dakkapel.

Tuin
De zonnige achtertuin (circa 13.00 x 5.50 m) gelegen op het zuiden is voorzien van een terras, gras, borders met vaste planten, een buiten kraantje en gepotdekselde stenen schuur met sfeervolle veranda. De schuur (circa 3.45 x 2.50 m) is voorzien van elektra en deur naar de brandgang achter de woning. De veranda (circa 3.45 x 2.70 m) is eveneens voorzien van elektra, een houten vloer en raam naar de schuur. Het is hier niet alleen in de zomer, maar ook in het voor- en najaar tot in de late uurtjes goed toeven.

Parkeren
In de Laan van Mertersem en directe omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bijzonderheden
- instapklare gerenoveerde woning voorzien van strak gestucte wanden en plafonds;
- kunststofkozijnen voorzien van dubbele beglazing;
- originele paneeldeuren;
- vrij uitzicht aan de voor- én achterzijde.

Algemeen
- De ouderdomsclausule is van toepassing, aangezien het registergoed ruim 65 jaar oud is.
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘Zibber meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
96 m2 woonoppervlakte
129 m2 perceeloppervlakte
335 m3 inhoud

Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)

Bouwjaar
1953

Brochure

download brochure