ZY Makelaars
Volg ons

"1 van de beste dingen dit jaar gedaan, ZY Makelaars ingeschakeld voor de verhuur van mijn woning. Top service!"

Stars

"Net dat kleine beetje extra, hierdoor mijn huis binnen 48 uur verhuurd"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Kasterleestraat 104, 4826 GJ, BREDA

Ruim en instapklaar appartement met doorzon woonkamer, balkon met uitzicht op het groen, luxe keuken, 3 slaapkamers, moderne badkamer en toilet!
Het appartement is gelegen op de 4e verdieping met vrij uitzicht, op loopafstand van het overdekte winkelcentrum Hoge Vucht met een ruim winkelaanbod waaronder 3 supermarkten. Voor een lekkere wandeling loop je zo de polder in en het bruisende centrum van Breda, diverse sportverenigingen, AVANS Hogeschool, de BUAS, en station Breda zijn op fietsafstand te bereiken. De toegangswegen richting Rotterdam, Tilburg/Eindhoven, Utrecht, Zierikzee en Antwerpen zijn binnen enkele autominuten te bereiken.

Begane grond
Op de begane grond bevindt zich de algemene entree met bellentableau en brievenbussen. Eveneens is de privé berging gelegen op de begane grond. Via het trappenhuis en de lift is de vierde verdieping te bereiken.

Vierde verdieping
Entree/tochtportaal met toegang tot de centrale hal. De ruime centrale hal met meterkast en vaste kast met aansluiting voor een wasmachine biedt toegang tot de keuken, woonkamer, slaapkamers, badkamer, het toilet en een vaste kast.
De luxe keuken (circa 2.35 x 3.60 m) is gelegen aan de galerijzijde en voorzien van een koelkast, vriezer, twee combi ovens/magnetron, vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak met mengkraan, veel kastruimten waaronder een carousselkast en diverse laden.
De doorzon woonkamer (circa 8.50 x 3.75 m) geeft toegang tot het zonnige balkon met een heerlijk uitzicht over het groen.
Slaapkamer I (circa 4.45 x 2.50 m) is bereikbaar vanuit de woonkamer en gelegen aan de galerijzijde.
Slaapkamer II (circa 3.60 x 2.70 m) is gelegen aan de achterzijde van het appartement met vrij uitzicht.
Slaapkamer III (circa 3.60 x 1.90 m) is eveneens gelegen aan de achterzijde van het appartement en heeft een mooi vrij uitzicht.
De moderne badkamer (circa 1.15 x 2.00 m) is voorzien van een ligblad met glazen douchewand, kast en wastafelmeubel met laden, spiegel en handdoekradiator.
De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een zwevend toilet en fonteintje.

Balkon
Het balkon (circa 1.35 x 3.50 m) is bereikbaar vanuit de woonkamer, biedt veel privacy en een fijn vrij uitzicht over het groen en is gelegen op het oosten.

Berging
De privé berging (circa 3.55 x 1.80m) is gelegen op de begane grond en bereikbaar vanaf het parkeerterrein voor het complex. De berging heeft een extra brede deur.

Parkeren
Parkeren is mogelijk op eigen terrein voor het appartementencomplex, maar ook in de Kasterleestraat en omliggende straten is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bijzonderheden
- het apartement heeft energielabel B;
- de woonkamer en alle drie de slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer;
- de entree, centrale hal, keuken, badkamer en toilet zijn voorzien van een grijze tegelvloer;
- het appartement is met recht instapklaar;
- door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 198,49 (incl. € 62,00 voorschot warmteverbruik). In de servicekosten zijn o.a. opgenomen: de opstalverzekering, de elektra- en schoonmaakkosten voor de algemene ruimten, reservering voor groot onderhoud en de administratiekosten van de vereniging.

Algemeen
- De ouderdomsclausule is van toepassing, aangezien het registergoed ruim 50 jaar oud is.
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
89 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
304 m3 inhoud

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)

Gelegen op
4de woonlaag

Bouwjaar
1970

Brochure

download brochure