ZY Makelaars
Volg ons

"Irma en Monique doen wat ze beloven en meer! Ze handelen proactief en zijn accuraat. Bovenal, ze denken met ons mee"

Stars

"ZY Makelaars beveel ik u bij deze aan"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Graaf Hendrik III laan 65A, 4819 CA, BREDA

KOPER GEZOCHT MET TWEE RECHTER HANDEN.
Op een zeer gewilde locatie, in de wijk Boeimeer, gelegen ruim 4-kamer appartement met balkon, grote berging en gemeenschappelijke tuin. Van de oorspronkelijke eetkamer die in open verbinding stond met de woonkamer is een 3e slaapkamer gemaakt. Het appartement verkeert nagenoeg in oorspronkelijke staat en kan geheel naar eigen smaak gemoderniseerd worden.
Bel ZY Makelaars voor het maken van een afspraak om de sfeer te proeven van de jaren-50!

Het appartement is gelegen naast de winkels op het Graaf Hendrik III plein en op loopafstand van Oranje Zuid en het bruisende centrum van Breda. Het Mastbos, de Ginnekenmarkt, de bioscoop, het Chassé theater en diverse sportvoorzieningen liggen op fietsafstand en de in- en uitvalswegen aan het einde van de straat.
De bushalte van de busverbinding naar o.a. het station tref je bijna recht voor de deur.

INDELING

Begane grond
Via de entree met bellentableau, intercom en brievenbussen, komt men in de afgesloten hal met trappenhuis en toegang tot de onderbouw met eigen royale berging van (circa 5.10 x 4.15 m) voorzien van elektra en toegang tot de gemeenschappelijke tuin.

Het appartement op de 2e woonlaag is bereikbaar via het trappenhuis met de meterkast.
De entree/hal (circa 2.50 x 1.50 en 1.35 x 3.40 m) met vaste garderobekast en originele betonemaille lambrisering biedt toegang tot:
- toiletruimte voorzien van originele tegellambrisering, een toilet en fonteintje;
- (eet)kamer (circa 4.00 x 3.15 m) welke eenvoudig, door het weghalen van een houten wand, in open verbinding kan worden gebracht met de woonkamer;
- woonkamer (circa 5.10 x 4.15 m) is voorzien van een moederhaard (AWB cv-ketel), schouw en vaste kast;
- dichte keuken (circa 4.10 x 2.15 m) met keukenblok voorzien van 4-pits gaskookplaat, aansluitpunt voor een wasmachine, vaste kast en loopdeur naar het balkon gelegen aan de achterzijde van het appartement;
- slaapkamer 1 (circa 4.10 x 2.95 m) is gelegen aan de achterzijde van het appartement en voorzien van twee vaste kasten en loopdeur naar het balkon;
- slaapkamer 2 (circa 4.10 x 3.00 m) eveneens gelegen aan de achterzijde van het appartement is voorzien van een originele vaste wastafel en twee vaste kasten;
- badkamer (circa 1.35 x 1.80 m) voorzien van originele tegels, douche en vaste wastafel.

Buiten
- het balkon is gelegen op het oosten en voorzien van een vaste kast met huurgeiser (Vaillant). Het balkon biedt een heerlijk uitzicht over de gemeenschappelijke tuin achter het appartementencomplex. De gemeenschappelijke tuin heeft een achterom en is tevens bereikbaar vanuit de onderbouw van het appartementencomplex.

Bijzonderheden:
- het appartement is nog voorzien van originele paneeldeuren en acht vaste kasten;
- de voorzijde van het appartement is voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas;
- de achterzijde van het appartement is voorzien van houten kozijnen met enkelglas;
- het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer en verschillende wand- en plafondafwerking;
- met algehele modernisering dient rekening gehouden te worden;
- door het kopen van dit appartement word je van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 114,00. In de servicekosten zijn o.a. opgenomen: de opstalverzekering, de elektra- en schoonmaakkosten voor de algemene ruimten, reservering voor groot onderhoud en de administratiekosten van de vereniging. De kozijnen/ramen en buitendeuren zijn privé en vallen buiten de VvE.

Algemeen
- De ouderdomsclausule is van toepassing, aangezien het registergoed ruim 60 jaar oud is.
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
85 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
280 m3 inhoud

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)

Gelegen op
2de woonlaag

Bouwjaar
1955