ZY Makelaars
Volg ons

"Al jarenlang erg tevreden met de bemiddeling door Irma. Wat ze belooft, doet ze"

Stars

"Snelle service, goede huurders gevonden, super tevreden"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Europalaan 40, 5042 ZR, TILBURG

FIJNE EENGEZINSWONING MET GARAGE, 3 SLAAPKAMERS, RUIME BADKAMER, GROTE ZOLDER MET MOGELIJKHEID VOOR EXTRA SLAAPKAMER(S) EN ZONNIGE TUIN OP HET ZUID-OOSTEN.
Deze tussenwoning is gelegen op een ruim perceel van circa 200 m2 op een fijne en kindvriendelijke locatie in de wijk Het Zand. De Europalaan is zeer gunstig gelegen met in de directe omgeving verschillende speeltuintjes, Park Wandelbos, Dierenpark de Oliemeulen, de Universiteit, winkelcentrum Westermarkt en station Tilburg-West. De garage is bereikbaar via de tuin, de achterom en Nimrodstraat om de hoek. Het gezellige centrum van Tilburg, Poppodium 013, de Spoorzone en Piushaven zijn op fietsafstand gelegen. Tilburg leeft, bloeit en bruist als nooit tevoren en is centraal gelegen in de driehoek Eindhoven, 's-Hertogenbosch en Breda. Via de Ringbaan zijn de toegangswegen richting A58, A27, A59 en A2 snel bereikbaar. Kortom, het is hier heerlijk wonen.

INDELING

Begane grond
Entree hal met meterkast is voorzien van een tegelvoer en biedt toegang tot het toilet, de woonkamer en trapopgang naar eerste verdieping.
De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van zwevend toilet en fonteintje.
Lichte woonkamer (circa 3.45 x 8.30 m) in Z-vorm is eveneens voorzien van een tegelvloer en praktische kast onder de trap. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.
De keuken (circa 2.20 x 3.20 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning, voorzien van eenzelfde tegelvloer, een aanrecht in rechte opstelling met koelkast, ronde rvs spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, diverse laden, boven- en onderkasten. De keuken biedt toegang tot de zonnige achtertuin.

Eerste verdieping
Ruime overloop voorzien van een lichte laminaatvloer biedt toegang tot de 3 slaapkamers, badkamer en vaste trap naar de tweede verdieping.
Slaapkamer I (circa 2.70 x 3.05 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van eenzelfde laminaatvloer en twee vaste kasten.
Slaapkamer II (circa 3.00 x 4.10 m) is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een lichte laminaatvloer.
Slaapkamer III (circa 3.00 x 4.15 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een vaste wastafel en laminaatvloer.
Ruime badkamer (circa 2.70 x 2.35 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning, half betegeld en voorzien van een vaste wastafel, doucheruimte, toilet en aansluiting voor wasapparatuur.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de zolder te bereiken.
De zolder (vloermaat van circa 5.75 x 6.40 m) is voorzien van vloerbedekkingtegels, een klein dakvenster en opbergruimte aan de voor- en achterzijde. Op de zolder zijn de originele spanten nog mooi in het zicht en is de opstelplaats voor de cv-ketel (Intergas 2014) gesitueerd. De zolder biedt de mogelijkheid voor het creëren van 1 of 2 extra slaapkamers.

Tuin
De zonnige achtertuin (circa 6.00 x 14.50 m) is gelegen op het zuid-oosten en voorzien van diverse terrassen, vaste beplanting, buitenkraan en overkapping (circa 3.35 x 2.15 m) voor fietsen en kliko's. De achtertuin is bereikbaar via de keuken, een achterom en de garage.

Garage
De vrijstaande stenen garage (circa 3.00 x 5.85 m) is bereikbaar vanuit de achtertuin en via de Nimrodstraat. De garage is gelegen achter de tuin van de buren en voorzien van elekra en een rolluik.

Parkeren
Zowel in de Europalaan als in de omliggende straten is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bijzonderheden
- de woning heeft energielabel C en is voorzien van kunststof kozijnen, draai-/kiepramen met dubbel glas (met uitzondering van het dakvenster op zolder);
- de begane grond en eerste verdieping zijn voorzien van gestucte plafonds en diverse wandafwerking;
- de tweede verdieping/zolder is niet meegenomen in de gebruiksoppervlakte wonen, maar valt onder overige inpandige ruimte;
- in een van de keukenkastjes hangt een Fasto keukengeiser voor het snel leveren van warm water (huur € 25,04 per 3 maanden);
- de woning wordt aangeboden met een garage, welke bereikbaar is vanuit de achtertuin;
- de woning is gelegen op een zeer gunstige locatie in Tilburg-West en heeft geen directe overburen en achterburen;
- de woning kan naar eigen smaak gemoderniseerd worden.

Algemeen
- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het ‘Zibber meetrapport’ in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
95 m2 woonoppervlakte
194 m2 perceeloppervlakte
386 m3 inhoud

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)

Bouwjaar
1970

Brochure

download brochure