ZY Makelaars
Volg ons

"1 van de beste dingen dit jaar gedaan, ZY Makelaars ingeschakeld voor de verhuur van mijn woning. Top service!"

Stars

"Net dat kleine beetje extra, hierdoor mijn huis binnen 48 uur verhuurd"

Funda, VBO, Pararius, Huurchecknederland
ZY Makelaars

Abdijstraat 170, 4816 JL, BREDA

MODERN EN LICHT 3-KAMER APPARTEMENT GELEGEN OP DE VIERDE VERDIEPING VAN HET APPARTEMENTENCOMPLEX “ABDIJCARRÉ” MET LIFT, EIGEN PARKEERPLAATS OP EEN AFSLUITBAAR BINNENTERREIN EN BERGING OP DE BEGANE GROND.
Het sfeervolle en keurig onderhouden 3-kamer appartement, met prachtig uitzicht op de skyline van Breda, heeft een lichte woonkamer, open keuken, loggia/wintertuin, 2 slaapkamers, ruime badkamer, berging, separate toiletruimte en eigen parkeerplaats en berging op de begane grond.

Ligging:

Op de plaats van de voormalige Goede Herderskerk aan de Baliëndijk, hoek Abdijstraat in de wijk Doornbos is het moderne appartementencomplex “Abdijcarré” gelegen. De gevels van het gebouw bestaan geheel uit hout en glas. De onderbouw toont aan de buitenkant langgerekte, hoge doorzichtige wanden met een zeefdruk van de Maastrichtse kunstenaar Fons Haagmans.
De patio aan de binnenzijde is ter hoogte van de eerste verdieping overdekt met een houten vlonder, die het zicht op het parkeergedeelte afschermt. Grote roosters laten voldoende licht door overdag. Midden in het rooster staan 5 grote palmbomen die door het dak van de vlonder steken. Vooral ’s avonds wanneer de verlichting aan de galerijzijde brandt, geeft dit een subtropisch gevoel.

Winkels, scholen, sportfaciliteiten, het bruisende stadscentrum én Station Breda zijn op korte afstand bereikbaar. Ook de uitvalswegen A16 en A27, welke toegankelijk zijn via de Noordelijke Rondweg, liggen in de nabijheid.

INDELING

Begane grond:
Moderne centrale hal met brievenbussen, bellentableau met intercominstallatie en toegang tot twee trappenhuizen, twee liften en het binnenterrein met de parkeerplaatsen en bergingen.

Appartement op de vierde verdieping:

Entree/hal met meterkast (9 groepen, 3 aardlekschakelaars), intercom, toegang tot de slaapkamers, toiletruimte, berging, badkamer en sfeervolle woonkamer met semi-open keuken.
De lichte en ruime woonkamer (circa 6.20/4.70 x 6.90/6.15/5.10 m) is gelegen aan de zuidkant, heeft prachtig uitzicht en is voorzien van een eikenhouten vloer. Door de verdiepingshoge puien met dubbele openslaande deuren met Frans balkon is er veel lichtinval. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.
De keuken (2016) in L-opstelling (circa 2.70 x 3.65 m) met eetbar is voorzien van een Falcon fornuis met een heteluchtoven, combi/oven en grill, afzuigkap, koelkast met vriesvakje, koffiemachine en vaatwasser. De keuken is voorzien van een laminaatvloer. Vanuit de keuken is er middels een schuifdeur toegang tot de loggia/wintertuin (ca. 1.85 x 2.80 m) welke eveneens voorzien is van een laminaatvloer.
Slaapkamer 1 (circa 3.90 x 3.60/3.15 m) gelegen aan de galerijzijde en voorzien van een laminaatvloer.
Slaapkamer 2 (circa 2.75 x 3.65 m) eveneens gelegen aan de galerijzijde en voorzien van een laminaatvloer en inbouwkast.
De ruime badkamer (circa 2.60 x 2.25 m) is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, douchecabine, wastafel en designradiator.
Berging (ca. 1.45 x 2.35 m) met opstelplaats voor de cv-combiketel (HR Intergas 2004), mechanische ventilatie-unit en aansluitingen voor de wasapparatuur.

Berging:

De privé berging (circa 1.90 x 3.50 m) is gelegen op de begane grond aan een glazen galerij en is voorzien van elektra.

Parkeerplaats:

Privé parkeerplaats (nummer 50), gelegen op een afgesloten en gedeeltelijk overdekt binnenterrein.

Bijzonderheden:

- Het appartement is optimaal geïsoleerd en geheel voorzien van isolerende beglazing;
- Alle buitenkozijnen zijn uitgevoerd in hardhout;
- Woonkamer en hal zijn voorzien van een eikenhouten vloer;
- Slaapkamers, keuken en loggia/wintertuin zijn voorzien van een laminaatvloer;
- Appartement is gelegen aan de zuidkant en heeft prachtig vrij uitzicht;
- Gelegen nabij winkelcentrum Baliëndijk met een diversiteit aan winkels, waaronder een supermarkt;
- Stadscentrum van Breda en Station Breda zijn op korte afstand bereikbaar;
- Parkeren in de buurt is gratis;
- Door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 135,88. In de servicekosten zijn o.a. opgenomen: de opstal- en glasverzekering, schoonmaakkosten voor de algemene ruimten, liftonderhoud, reservering voor groot onderhoud en de administratiekosten van de vereniging.

Algemeen:

- Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een meetrapport. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in de gelegenheid gesteld het meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.
- Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.

Verkocht

Kenmerken

Oppervlakte
100 m2 woonoppervlakte
m2 perceeloppervlakte
335 m3 inhoud

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)

Gelegen op
4de woonlaag

Bouwjaar
2004